Over ons

“Ooit bedacht als Koningsdag jurkje”

Wij zijn Hanna en Saryne en wij kennen elkaar al sinds de brugklas van de middelbare school. Ons avontuur begon lang geleden met een wens om te leren ondernemen. Met een psychologie master op zak, twee leuke en uitdagende banen bij Multinationals, spraken we vaak over hoe het zou zijn als je iets opstart dat van jezelf is. We waren nieuwsgierig naar het proces, de risico's en keuzes die erbij komen kijken. De wil om te starten was er, alleen een goed idee ontbrak nog.

Koningsdag jurkje rood wit blauw.jpg

Hanna zat in 2013 een jaar in China voor haar werk en rond Koninginnedag (ja zo heette dat toentertijd nog!) kwam Saryne met nog twee vriendinnen haar opzoeken in Beijing. Ze hadden kaartjes voor het "K(r)oningsbal op de Nederlandse Ambassade en besloten daarvoor alle vier een stijlvol rood wit blauw jurkje te laten maken. 

De reacties tijdens het feest en later op de foto's waren zo positief dat we ons realiseerden dat we het product voor onze onderneming gevonden hadden: een stijlvol en kwalitatief mooi rood wit blauw jurkje voor Nationale evenementen zoals Koningsdag, een Songfestival, Formule 1, en een EK of WK. 

Ons doel 

Ons primaire doel was leren ondernemen; van ondernemersplan tot verkoop van het jurkje en alle tussenliggende stappen, keuzes, lessen en blunders. Ons secundaire doel was om Nederlandse dames een kwalitatief alternatief te bieden naast alle gratis en oranje jurkjes die rond deze dagen werden aangeboden. 

En in 2014 was het grote moment daar. Onze ‘start-up’ Flagsible ging live op Facebook waarin we ons doel om 3000 Nederlandse vlag jurkjes te verkopen aankondigde. Er gingen er twee webshops de lucht in; www.vlaggenjurkje.nl en www.flagsible.nl.

Wil je weten hoe het ons vanaf toen tot en met nu is vergaan? Check dan onze Facebook pagina of kijk op de pagina “in de media” voor alle externe aandacht waar we tot op de dag van vandaag heel dankbaar voor zijn.

Prijs   €29,95 

Verkrijgbaar in maat S, M, L, XL 

In V-hals, een Ronde hals en een Boothals. 

Bestellen oranje knop.jpg

 

© 2019 - 2021 Flagsible | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel