Verzenden

Voor verzending in Nederland berekenen we voor 1-2 jurkjes €4,95 verzendkosten en vanaf 3 jurkjes €6,95 verzendkosten. 
De bestellingen worden afgehandeld door het logistieke centrum Pantar Amsterdam. Standaardbestellingen die met PostNL worden verzonden, worden na betaling binnen 1-4 werkdagen verzonden. Tot 2 jurkjes wordt de bestelling per brievenbuspost verstuurd. Je hoeft er dan dus niet voor thuis te blijven.

Woon je in het buitenland, dan zijn er extra kosten verbonden aan de verzending.  Deze worden automatisch berekend als je je gegevens invult. Staat je land er niet tussen, neem in dat geval even contact met ons op. Dat kan via het contactformulier of via info@flagsible.nl.

Retourneren

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn over je bestelling dan kun je de jurk, mits gekocht via www.flagsible.nl en onbeschadigd, binnen 14 dagen retourneren. Wij kunnen geen artikelen accepteren die slijtageverschijnselen vertonen die niet veroorzaakt kunnen zijn door het artikel alleen maar te passen, bijvoorbeeld sporen van make-up of geurtjes die erop wijzen dat het artikel is gedragen.

Hoe kun je de jurk retourneren:

 1. Meld je retour aan door een e-mail te sturen naar info@flagsible.nl.  Geef een reden voor het retourneren.
 2. Zodra wij de retourzending hebben goedgekeurd ontvang je van ons per e-mail een bevestiging.
 3. Pak de jurk(en), netjes en onbeschadigd in en stuur deze met voldoende porto naar:
  Pantar Magazijn t.a.v. Flagsible
  Kriekenoord 3
  1111 PT Diemen

  Tip: geef je post af bij het postkantoor voor een afgiftebewijs.
 4. Je ontvangt van ons bericht wanneer de retourverzending is ontvangen en is afgehandeld. Wij storten na ontvangst retour het tegoed binnen 14 dagen terug en je ontvangt van ons een creditnota.

Beschadigde goederen

Flagsible staat voor een hoge kwaliteit. Wanneer één van onze artikelen desalniettemin niet aan de verwachtingen voldoet vinden we dat natuurlijk vervelend. Neem in dat geval binnen 24 uur na ontvangst van het beschadigde product contact met ons op. Je krijgt het aankoopbedrag en de retourkosten volledig vergoed. Onder het kopje Verzenden & Retourneren lees je hoe je de vlaggenjurk kunt terugzenden. Wij kunnen alleen klachten over producten accepteren die via www.flagsible.nl zijn gekocht.

Ruilen

Je kunt een artikel helaas niet ruilen. Stuur de artikelen a.u.b. terug en plaats online een nieuwe bestelling voor het juiste artikel.

Terugbetalingen

Wanneer de geretourneerde goederen zijn gecontroleerd en in ons magazijn zijn verwerkt, ontvangt je ter bevestiging een e-mail. Het bedrag wordt op de bankrekening gestort die voor de betaling is gebruikt. Het kan maximaal 30 werkdagen duren voordat het bedrag op uw bankafschrift is bijgeschreven. Dit is afhankelijk van je bank.

Heb je de goederen correct geretourneerd, maar heb je na 15 dagen nog geen orderbevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Vermeld in je mail het ordernummer.

© 2019 - 2021 Flagsible | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel